Choose Your Skin

Choose Your Layout Style

Patterns for Boxed Version

You can build your own skin very easily!

Onze werkwijze

Schade aan uw auto? Hier begint voor ons het werk! Wij bepalen samen met u een geschikte datum en tijd om de schade op te nemen. Uiteraard kiezen we de locatie welke voor u het meest voor de hand ligt. Samen met u bekijken wij de schade aan uw auto. Indien gewenst, regelen wij voor u :

• Het invullen van het Schade Aangifte Formulier
  • Het maken van een calculatie en deze versturen naar de verzekeringsmaatschappij
  • Het afhandelen van de schade met een schade-expert.

Audatex

Wij maken gebruiken van het Audatex calculatiesysteem. Op deze wijze kunnen wij u of de verzekeringsmaatschappij altijd snel en correct een kloppende calculatie aanbieden. Het Audatex programma is een wereldwijd erkend schadecalculatiesysteem, hiermee kunt u er dus vanuit gaan dat uw tegenpartij, schade- expert of verzekeringsmaatschappij een document ontvangt met de juiste gegevens.

Geen tijd?

Uw auto de hele dag kwijt omdat ergens die dag de schade-expert langs komt? Bij ons is dat verleden tijd. Wij maken een schadecalculatie op het moment dat het u het beste uitkomt, 's avonds of op zaterdag is geen enkel probleem. Zodra de calculatie is gemaakt kunt u deze, indien nodig overhandigen aan de schade- expert die u gewoon thuis of op het werk kunt ontvangen.

Over Ons

Door onze jarenlange ervaring in de automotive c.q. verzekeringsbranche kunnen wij u adequaat van dienst zijn.
Hierdoor kunnen wij snel en correct calculaties van de schade aan uw auto opmaken. Ook 's avonds en op zaterdag zijn wij voor u beschikbaar.

connect viasocial media

Location  Kees Stoop