Choose Your SkinChoose Your Layout StylePatterns for Boxed VersionYou can build your own skin very easily!

Schade aan uw voertuig?

Wanneer er schade is ontstaan aan uw voertuig is dat al vervelend genoeg!

In dit geval moet er een schadeaangifteformulier ingevuld en een schadecalculatie gemaakt worden. Voor het maken van een schadecalculatie moet u met de auto naar een schadeherstelbedrijf. Vervolgens als de schade-expert ingeschakeld wordt, moet u de auto de hele dag bij het schadeherstelbedrijf laten staan.

Een calculatie op plaats en tijd wanneer het u schikt?

Wij maken bij u thuis of op uw werkadres foto’s van de schade en een calculatie op de dag en het tijdstip dat het u schikt. Ook ‘s avonds en op zaterdag.

Eenvoudig de zaken afhandelen?

Wij versturen deze calculatie naar u, de verzekeringsmaatschappij, de tegenpartij, uw rechtsbijstandsverzekering of zelfs naar het waarborgfonds.

Wij maken gebruik van het wereldwijde Audatex calculatiesysteem. Op deze manier kunnen wij altijd snel, betrouwbaar en zeer gedetailleerd een schadecalculatie voor u maken.

Bovendien zorgen wij ervoor dat de verzekeringsmaatschappij snel en eenvoudig een kloppende calculatie krijgt en uw schade snel kan afhandelen.

Indien de verzekeringsmaatschappij het toch nodig acht dat er een schade expert ingeschakeld moet worden, kunt u de expert bij u thuis laten komen op dag en tijdstip dat het u schikt. Wanneer gewenst kunnen wij de schade afhandelen met de schade-expert.

Schade afgehandeld?

U beslist zelf of en waar het voertuig hersteld wordt. Ook hierin kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Over Ons

Door onze jarenlange ervaring in de automotive c.q. verzekeringsbranche kunnen wij u adequaat van dienst zijn.
Hierdoor kunnen wij snel en correct calculaties van de schade aan uw auto opmaken. Ook 's avonds en op zaterdag zijn wij voor u beschikbaar.

connect viasocial media

CONTACT

Location  Kees Stoop
      Jurriaandonk 23
      4707TD
      Roosendaal
      Noord - Brabant

  • Phone+31 (0) 6 376 10 334
  • Email